Redondo Iglesias
Redondo Iglesias Paleta Ibérico Cebo
100 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ibérico Cebo je španělský druh sušené šunky vyrobené ze zadní vepřové kýty.
Při výrobě této prémiové sušené šunky je zapotřebí kvalitní vepřové maso a sůl. Rameno je poté pomalu vytvrzováno na čerstvém vzduchu po dobu minimálně 20 měsíců. Díky tomu získá na své charakteristicky výrazné a intenzivní chuti.
Prase iberské...
Iberská, černá prasata (také označovaná jako pata negra) je druh vepřů žijící původně ve Španělsku, který se od bílých prasat liší nekompaktní svalovou strukturou, která umožňuje pronikání tukových tkání hluboko do svaloviny a tím zvýrazňují její chuť.
Prasata s označením Cebo žijí na farmě a jsou krmeny převážně obilím a luštěninami. Podle plnosti se rozdělují na kategorie 100%, 75% a 50%. Na rozdíl od prasat Bellota nemají prasata volnost ve výběhu.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe.
O výrobci
Redondo Iglesias je španělská rodinná společnost, jejíž historie se začala psát roku 1920. Rodinný podnik se zaměřuje na chov vepřů plemene Ibérico, kteří žijí v pohodlí v krásných dubových hájích. Z vepřového masa pak vyrábí ty nejlepší sušené šunky a salámy, které jsou ve Španělsku k dostání. Při výrobě kladou důraz na tradiční recepturu za pomoci moderních technologií, které jsou zároveň šetrné k přírodě.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 ºC.
Výrobce
Redondo Iglesias S.A.U.
Avgda. Reial Monestir Santa María de Poblet, nº 68
46930 Quart de poblet (Valencia)
Španělsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1427 kJ/343 kCal |
Tuky | 25.1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10.2 g |
Sacharidy | 0.7 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 29 g |
Sůl | 4.5 g |
Vláknina | 0 g |