Čerstvě utrženo

Čerstvě utrženo – české rajče na větvičce Karkulka, 1 ks

cca 130 g
Čerstvě sklizeno

cca

 11,04 Kč 84,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

5000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

České rajče Karkulka na větvičce odrůda Presence ze skleníku v Kostelci na Hané. Na první pohled si vás získá svou krásně červenou barvou, díky které také dostalo jméno Karkulka. Nejen barva, ale i chuť je přímo pohádková. Přesvědčte se a ochutnejte, jak má chutnat správné rajče, které je čerstvě utrženo!

Upozorňujeme, že tato rajčata prodáváme na váhu po jednotlivých kusech. Tedy při objednávce jednoho kusu obdržíte jedno rajče a platíte za přesnou hmotnost. Také upozorňujeme, že v případě objednávky menšího počtu kusů nelze garantovat, že rajčata budou dodána včetně větvičky.

Děkujeme za pochopení 

Dáváme si záležet, abychom vám už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!

Rajčata jsou bez pesticidů a jsou pravidelně kontrolována

Farma: Kostelec na Hané

Vedoucí farmy: Lucie Kihslingová

Použití

Jsou výborná na chlebu namazaném máslem. Skvěle také doplňuje sýry, těstoviny, saláty nebo se hodí jako ozdoba studené kuchyně. 

Díky své šťavnatosti a velikosti najde Karkulka využití také v teplé kuchyni. Osvědčeným parťákem vám bude třeba při přípravě polévek nebo omáček a hodí se i na pečení a grilování. Skvěle si také rozumí s mozzarellou.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Čerstvě utrženo je sdružení několika českých farmářů, kteří pod společnou značkou pěstují a dodávají do tuzemských obchodů rajčata, okurky, papriky a v letní sezóně také borůvky, maliny a jahody. Jejich společným cílem je nabízet zákazníkům kvalitní zeleninu a ovoce pěstované v Česku, poctivě a šetrně k přírodě i lidem. 

Farmáři z Čerstvě utrženo věří, že ohleduplně vypěstované potraviny bez zbytečné chemie jsou nejen lepší, ale i zdravější. Proto pro své rostliny používají výhradně přirozenou biologickou ochranu, obnovitelné zdroje (skleníky využívají teplo a elektřinu z bioplynové stanice) a maximum přirozeného světla a vzduchu. Stejně tak šetří vodu: zalévají dešťovkou a přebytečnou zálivku recyklují.

Skladování

Ideální teplota pro uchování chuti rajčat by se měla pohybovat lehce nad 10 °C.

Výrobce

Čerstvě utrženo
Šumavská 35
602 00  Brno
Česká republika

Upozornění

Rajčata prodáváme po jednom kuse a proto, zda rajčata budou s větvičkou či nikoli je závislé na počtu objednaných kusů. V případě objednávky 1-2 kusů bohužel nelze zaručit, že rajče obdržíte s větvičkou. 

Složení

I. jakost
Kalibr M/MM