Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Bresaola Della Valtellina IGP
100 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bresaola je italský pršut, který se vyrábí z té nejlepší hovězí kýty.
Podnebí údolí Valtellina je hlavním tajemstvím produkce CHZP Bresaola della Valtellina, díky čemuž získá na své charakteristické, intenzivní chuti se sladšími tóny. Bresaola naložená do soli a pepře se nechává zrát v jeskyních, a nakonec se mírně zaudí. Jako patří mezi uzeniny s nejnižším obsahem tuku.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Bresaolu můžete využít při přípravě předkrmů, do salátů anebo na pizzu. Vychutnat si ji můžete také v kombinaci s kvalitním vínem. Doporučujeme servírovat lehce zakápnuté olivovým olejem, hoblinkami parmezánu a směsí salátků a kapary.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso |
Sůl |
Přírodní aromata |
Konzervant: |
E250 - Dusitan sodný |
E252 - Dusičnan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 698 kJ/165 kCal |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.1 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 34 g |
Sůl | 4 g |
Vláknina | g |