Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Prosciutto di Parma P.D.O.
70 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prosciutto di Parma je sušená italská šunka vyrobená z vepřového masa.
Parmská šunka je původem z oblasti Parma, proto aby se mohla takto jmenovat, může se vyrábět pouze v této oblasti. Vepřová kýty se naloží do soli a poté se nechá uzrát po dobu 12 měsíců. Vyznačuje se mírně slanou chutí se sladkými tóny a sytě červenou barvou.
Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Vhodná do italských pokrmů, např. na pizzu či do těstovin. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Vychutnat si ho můžete ale i jen tak jako doplněk k vínu.
O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 G
Energetická hodnota | 1036 kJ/248 kCal |
Tuky | 15 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g |
Sacharidy | 0.5 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 28 g |
Sůl | 5 g |
Vláknina | g |