
U Dolejších
The lower Gothic salami sliced
100 g8 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Gothaj je extra měkký salám z vepřového a hovězího masa.
Gothajský salám je českou klasikou na pultech. U Dolejších je gothaj vyráběný podle tradičních receptur, takže chutná přesně tak, jako kdysi. Vyrábí se z různých částí vepřového a hovězího masa, do namleté směsi se přidá vepřový tuk a aromatické byliny. Vyznačuje se jemnou chutí s tóny koření a při nářezu jsou vidět drobná tuková zrnka a naoranžovělá barva.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat při pokojové teplotě. Nejlépe si ho vychutnáte nakrájený na tenké plátky s octem a cibulí nebo na chlebu s hořčicí.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Durability
Composition
Vepřové sádlo | 25 % |
Vepřová plec | 23 % |
Hovězí přední | 19 % |
Hovězí zadní | 6 % |
Vepřový bok | 6 % |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
E250 - Dusitan sodný | |
Látka zvýrazňující chuť a vůni | |
E621 - L-glutaman sodný | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Aroma | |
Nejedlý obal |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1506 kJ/365 kCal |
Fats | 35 g |
including saturated fatty acids | 11.5 g |
Carbohydrates | 1.6 g |
including sugars | 0.4 g |
Protein | 10.6 g |
Salt | 2.3 g |
Fibre | 0 g |