Restaurant Šubrt
Restaurant Šubrt Kachní kaldoun, 2 porce
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Staročeská polévka z husích drůbků s knedlíčky.
Z balení připravíte 2 porce.
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladování
Skladujte mezi 0–8°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kachní vývar | 66 % |
Pitná voda | |
Kachní skelety | |
Mrkev | |
Celer | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Bobkový list | |
Játrové knedličky | 9 % |
Kachní játra | 46 % |
Strouhanka | |
Pšeničná mouka | |
Pitná voda | |
Řepkový olej | |
Droždí | |
Jedlá sůl | |
Mák | |
Sušené mléko | |
Cukr | |
Emulgátor | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Enzymy | |
Protispékavá látka | |
E170 - Uhličitany vápenaté | |
Vejce | |
Česnek | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Majoránka | |
Kachní droby | 8 % |
Kachní maso | 5 % |
Pšeničná mouka | |
Cibule | |
Máslo | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 300 ml
Energetická hodnota | 1542 kJ/368 kCal |
Tuky | 17 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7.1 g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | 3.4 g |
Bílkoviny | g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |