Křepelka, 2 ks
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Křepelčí maso je vysloveně delikatesou. Jedná se o maso, které je velmi málo kalorické s malým obsahem tuku.
Křepelky jsou krmeny 100% vegetariánským krmivem. Všechny fáze chovu a výrobní procesy splňují nejvyšší standardy chovu Animal-Welfare certifikace.
- Vyvážený a pravidelný výkrm kdy se 65 % výkrmu se skládá z cereálií, zbytek jsou prvky sóji, amino kyseliny další vegetariánské produkty.
- Zázemí a prostory chovu na vysoké úrovni.
- Bezpečí a ochrana před predátory.
- Vhodné a přátelské chování zaměstnanců farem ke zvířatům.
V balení jsou 2 kusy křepelky.
Použití
Křepelka patří na sváteční stoly a její maso je skvostným kulinářským zážitkem.
Křepelky s nádivkou jsou opravdovou pochoutkou: křepelky osolíme ze všech stran, tvrdší rohlíky nakrájíme na malé kousky, zalijeme rozšlehanými vejci, rozpuštěným máslem a necháme chvíli stát. Přidáme nadrobno pokrájenou šalotku, sůl, prolisovaný česnek, nadrobno nasekané bylinky (libeček, petrželka, tymián, koriandr, saturejka, pažitka...) a vše dobře promícháme. Křepelky naplníme připravenou směsí a nakonec každou zabalíme do plátku anglické slaniny, aby maso při pečení příliš nevyschlo. Křepelky naskládáme do pekáčku, trochu podlijeme vodou a pečeme při teplotě přibližně 170 °C, dokud nebudou pěkně zlaté. Podáváme nejlépe s novými vařenými brambory.
O výrobci
Urgel Ganadera je španělská společnost, která byla založena roku 1980 ve městě Lleida. Podnik se zaměřuje na chov křepelek, koroptví, kachen a kuřat a následné zpracování jejich masa. Urgel provádí každodenní bakteriologickou kontrolu při porážce veškeré drůbeže, aby byla zajištěna ta nejlepší možná kvalita.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Urgel Ganadera s.a.,
ctra Tarragona km. 75
25430 Juneda
Španělsko
Trvanlivost
Složení
Křepelka |