Ředkev bílá (cca 500g)
1 ksDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bílá ředkev vás překvapí svou chutí, která je mnohem jemnější než u klasických červených ředkviček.
Použití
Ředkev se více používá ve studené kuchyni, zejména v salátech a pomazánkách. Též je často různě upravována, zejména v asijské kuchyni.
Tip: Připravte si s námi lahodný bramborový nákyp s bílou ředkví.
Tvrdý sýr si přichystáme předem a nastrouháme jej na jemném struhadle. Očištěné brambory a ředkev nakrájíme na kolečka a postupně vrstvíme do vymazané zapékací mísy. Každou vrstvu posypeme grilovacím kořením, zalijeme trochou smetany a zasypeme trochou nastrouhaného sýra. Větší část sýra necháme na posypání nejvyšší vrstvy, aby se při pečení hezky roztekl. Pečeme zhruba 60 min. při teplotě 200 °C.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Uchovávejte v chladničce, kde vydrží týden až deset dní.
Složení
Ředkev bílá |