


MozzarellArt
MozzarellArt Burrata
125 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Ručně vyráběná Burrata podle italské receptury z českého nepasterovaného mléka.
Speciální druh mozzarelly, který pochází ze severní Apulie, z města Andria. Má oválný tvar, uvnitř je stracciatella (ručně trhané kousky sýru), která je naložená ve smetaně a zvenčí má konzistenci jako mozzarella. Burrata znamená v italštině "máslový" a stracciato "roztrhaný".
V Mozzarellart věří, že by sýry měly být vyrobeny pouze ze základních surovin (mléko, sůl a syřidlo) a díky tomu jsou schopni poskytovat produkty mimořádně vysoké kvality.
Použití
Burrata se hodí do salátu nebo na těstoviny. Skvěle chutná v kombinaci s prosciuttem. Vychutnáte si ji i jen tak na křupavém chlebu s čerstvými rajčaty, olivovým olejem a černým pepřem.
O výrobci
Mozzarellart je prvním výrobcem ručně vyráběné mozzarelly v Praze. Tento obchod a jeho koncept výroby je naprosto unikátní nejen v Praze, ale v celé České republice.
Motto, kterým se řídí zní: “Italská tradice, české mléko”. Jejich jedinečná receptura jim umožňuje vyrábět sýry, které mají výjimečnou kvalitu a čerstvost. Každý den vyrábí sýry různých druhů - mozzarella, burrata, ricotta, scamorza atd.
A ačkoliv má každý jinou chuť, jednu věc mají všechny společnou - jsou vyráběny bez použití konzervačních nebo jiných přidaných látek.
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 2–4 °C.
Upozornění
Není vhodné pro těhotné ženy.
Výrobce
Mozzarellart
Bělehradská 237/11
Praha 4 - Nusle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Mléko |
Smetana |
Jedlá sůl |
Syřidlo |
Regulátor kyselosti |
E330 - Kyselina citronová |
Alergeny
Mléko |