Biopark
Biopark BIO Beef burger with pepper
ca. 340 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Dva kusy BIO hovězího burgeru s pepřem balené v ochranné atmosféře.
Celý proces produkce „od vidlí po vidličku“ probíhá s příslušnými certifikáty, dle standardů ekologického zemědělství.
Veškeré zpracovávané BIO hovězí z Bioparku pochází z masných plemen (angus, charolais, limousine, wagyu) mladých kusů a převážně z jalovic, jejichž maso je jemnější a chutnější.
Vše potřebuje čas, a tak i hovězí zraje dostatečně dlouho ve čtvrtích, aby byla zaručena křehkost a vynikající chuť masa.
Použití
Maso je skvělé na přípravu hamburgerů. Jako přílohu lze zvolit např. hranolky, brambory nebo pečivo.
O výrobci
Biopark dodává na trh výrobky, u kterých se podařilo dodržet produkční vertikálu od orné půdy, luk a pastvin až po zpracování. Společnost naplnila doslova koncept „od vidlí po vidličku“, který podléhá certifikaci dle standardů ekologického zemědělství a jehož hlavní výhodou je další zdokonalení kontroly kvality a přímé komunikace mezi spotřebitelem a farmářem.
Ekologické zemědělství je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek. Bere ohled na přirozené koloběhy a závislosti, přispívá k péči a zachování životního prostředí. Jeho hlavním cílem je produkce zdravých potravin v souladu s přírodou.
Skladování
Uchovávejte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Upozornění
Nutno důkladně tepelně opracovat.
Výrobce
Biopark s.r.o.
Lipová 270
407 81, Lipová
Česká republika
Durability
Composition
BIO hovězí maso | 98 % |
Jedlá sůl | |
Bio pepř |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 694 kJ/166 kCal |
Fats | 9.6 g |
including saturated fatty acids | 5.1 g |
Carbohydrates | 0.3 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 19.6 g |
Salt | 0.522 g |
Fibre | g |